Lokaldemokrati

Vil ha maktskifte i oljebyen

Fagforeningsfolk ønsker maktskifte i oljebyen

Etter å ha gått LO-skolen og deretter på SAMMEN-akademiet, var veien kort til å bli kandidat for Arbeiderpartiet i Stavanger i valget for LO-tillitsvalgt Per Walther Lassen. Han og de andre LO-tilitsvalgte på lista håper på maktskifte i oljebyen.

Eldreomsorg

Flertall i ny Oslo-måling

– Det er stemning for å ta Oslo i meir solidarisk retning. Oslo-folk ser at det trengst eit taktskifte i eldreomsorga. Raymond Johansen er Aps byrådsleiarkandidat i hovudstaden. Han kan fort vekk bli sjef for byen etter valet, trass i nedgang på dagens måling:

Lokaldemokrati

Etter 22 års Høyre-styre er Haugesund kommune så blakk at den ikke lenger får styre sin egen økonomi. Det kan gi Ap makten i den tradisjonelle helblå byen. Det skriver VG
VG følger

Lokaldemokrati

Ber Venstre om søndags-svar

Venstre må avklare sentrale punkter i sitt alternative forslag om søndagsåpne butikker, krever både Virke og Handel og Kontor. Hovedorganisasjonen Virke og LO-forbundet Handel og Kontor har nå sendt brev til Venstre hvor de ber om et møte med partileder Trine Skei Grande.

Lokaldemokrati

FrP vil ikke svare LO

- Vi har stilt helt konkrete spørsmål som burde være mulig for alle å svare på. Vi har satt pris på at nesten alle partier har svart. Det skuffer at Frp ikke svarer. Det viser manglende respekt for LOs medlemmer, sier LO-leder Thor Erik Forsberg i Saprsborg.